http://ratopia.be/forum/

CASTRAAT Céline Dion, husky v, °+/- 1/11/'18 (METER: ELSBET)
http://ratopia.be/forum/viewtopic.php?f=15&t=5429
Pagina 1 van 1

Auteur:  Ellen [ 27 jan 2019, 14:49 ]
Berichttitel:  CASTRAAT Céline Dion, husky v, °+/- 1/11/'18 (METER: ELSBET)

Céline Dion verblijft samen met France Gall, Vanessa Paradis, Edith Piaf en Anne Marie David bij Kimberley in Kemseke.

Achtergrond
Céline Dion werd samen met 260 andere ratjes, hamsters en muizen door Ratopia opgehaald bij een Franse broodfokker op 11/01/'19. Deze werd een aantal weken daarvoor gearresteerd en alle +7000dieren in zijn fokkerij werden aan hun lot overgelaten. Meer info vind je bij de berichtgeving op onze facebookpagina of via mail.

Alle vrouwtjes kregen bij Ellen een naam gerelateerd aan een Franstalig liedje of Franse zangeres. Dit is het liedje dat bij Céline Dion hoort: https://www.youtube.com/watch?v=8pEYw8P ... PcBas&t=39

Medisch
Ze had een abces aan haar keel toen ze de opvang binnenkwam. Ze werd hiervoor behandeld door de dierenarts en alles ziet er momenteel goed genezen uit.
Ook werd ze gecastreerd op 24 januari.

Beschrijving
Céline Dion is het ratje van de groep die zich het meest gesloten opstelt. In het begin kroop zo zo ver mogelijk weg, waar ik haar niet kon zien of aanraken. Na een tijdje lag ze in de hangmat mij gewoon wat aan te kijken maar vanaf ik mijn hand uitstak spurtte ze weg. Opnemen om haar abces te verzorgen ging dus ook niet zo vlotjes.
Ondertussen geniet ze nog steeds van het liggen in de hangmat en komt ze zelfs al aan mijn vingers snuffelen wanneer ik die voor haar neus houdt. In twee weken tijd dus al een hele voortuigang, wegspurten doet ze niet meer maar mij volledig vertrouwen doet ze toch ook nog niet.

18/07/'19
Céline Dion is samen met haar vriendinnen verhuist naar Kemzeke. Die nieuwe omgeving en de trip naar hier was wel wat spannend dus haar vertrouwen moet nog even terug komen.

8/12/'19
Céline is niet zo dol op mensen maar ze is wel wat stoerder dan haar vriendin Edith. Zij liggen dan ook vaak samen. Snoepjes aannemen vindt ze niet zo eng maar doet ze wel heel voorzichtig. Een sputnik of een hangmatje om in te kruipen vindt ze dus ook wel fijn.

Foto's

Afbeelding

Auteur:  KimberleyW [ 08 dec 2019, 10:46 ]
Berichttitel:  Re: CASTRAAT Céline Dion, husky v, °+/- 1/11/'18

Update! Foto update volgt later

Auteur:  Ellen [ 08 dec 2019, 21:03 ]
Berichttitel:  Re: CASTRAAT Céline Dion, husky v, °+/- 1/11/'18 (METER: ELS

Hoera, Céline heeft een meter! Dank u Elsbet om deze lieve schat extra te ondersteunen!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/