http://ratopia.be/forum/

Jim, zwart japanner, m, +/- 27/05/'19
http://ratopia.be/forum/viewtopic.php?f=112&t=5583
Pagina 1 van 1

Auteur:  Kayleigh [ 12 aug 2019, 17:34 ]
Berichttitel:  Jim, zwart japanner, m, +/- 27/05/'19

Jim verblijft samen met Ryan bij Kayleigh te Geleen. Verhuizen enkel samen!
Jim kan voorlopig niet geplaatst worden i.v.m. medisch probleem bij leeftijdgenootje Ryan.


Achtergrond
Jim is samen met 17 andere rittens gedumpt in een doos voor een krantenwinkel in Brasschaat. Vooraleer het VOC van Brasschaat gecontacteerd werd, zijn er al 10 rittens uit de doos gehaald door iemand anders. De overige 8 rittens zijn bij ons binnengekomen op 21 juni.

Beschrijving
Jim is een heel lief, maar een wat terughoudend ventje. Hij schrikt nog steeds wat snel van bewegingen en geluiden, maar hij is zeer nieuwsgierig waardoor zijn nieuwsgierigheid het toch soms wint van zijn angst. Je merkt gewoon aan hem dat hij geen socialisatie gehad heeft en dat alles wat hij heeft meegemaakt in zijn korte leventje hem wel veel gedaan heeft. Hij laat zich wel goed oppakken en begint ook steeds meer naar het deurtje te komen. Loslopen op de bank vindt hij ook wel leuk. Al verstopt hij zich wel graag. Snoepjes aannemen gaat ook al best goed :D

Update 18/11/'19
Jim is inmiddels een grote vent aan het worden! Hij is enorm goed aan het bijtrekken, maar hij heeft soms iets teveel moed... Hij heeft toch al wel een aantal keer zijn tandjes in mijn handen gezet. Ook pakt hij snoepjes enorm gretig aan. Ik ben daar aan het werken met hem. Vooral met het aannemen van iets, dan mag hij het pas pakken als hij rustig doet. Hij gebruikt zijn tandjes als ik gek met hem wil doen, dus dat doe ik niet meer. Hij vindt het op zich leuk om te spelen, in het begin gaat het nog, maar ineens haalt hij uit en dan is het genoeg voor hem. Dit gedrag stimuleer ik dus niet meer. Ik kan hem wel nog steeds gewoon goed oppakken, ook vanuit een dichte hangmat, dus het gaat echt puur om het spelen.

Verder is het echt wel een schatje. Loslopen vindt hij heerlijk en hij wordt steeds ondeugender. Hij gaat graag op plekken ontdekken wat eigenlijk niet de bedoeling is zoals de vensterbank, achter de verwarming, op de stoel of tafel :lol: Doerakje!

Foto's
Afbeelding

Afbeelding

Auteur:  Kayleigh [ 18 nov 2019, 16:14 ]
Berichttitel:  Re: Jim, zwart japanner, m, +/- 27/05/'19

Update!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/