http://ratopia.be/forum/

CASTRAAT Camille Claudel, blauw bles vrouw °10/'18
http://ratopia.be/forum/viewtopic.php?f=111&t=5515
Pagina 1 van 1

Auteur:  RYP Iris [ 07 maart 2019, 11:41 ]
Berichttitel:  CASTRAAT Camille Claudel, blauw bles vrouw °10/'18

Camille woont samen met 9 andere dames in Tielt.

Achtergrond
Op 11/1/19 werden er door ons team 260 dieren opgehaald van bij een Franse broodfokker. De eigenaar werd gearresteerd en dit maakte dat alle dieren dringend opvang nodig hadden. Meer info vind je bij de berichtgeving op onze facebookpagina of via mail.

Medische achtergrond
Camille werd preventief gesteriliseerd kort na binnenkomst. De operatie is goed verlopen en de wonde is intussen netjes genezen.

1e week mei
Camille heeft een keelabces ontwikkeld en is geopereerd. Alles is vlot verlopen, maar een korst is natuurlijk zeer fijn om aan te prutsen. Ze is dus nog genezende.

Beschrijving
Camille is een grote deugniet! Loslopen vindt ze ge-wel-dig en het is dan ook onmogelijk om haar terug naar de kooi te krijgen :lol: opgenomen worden met de handen of buikzak heeft ze al door, dan moet ze terug naar de kooi en dat wil ze niet. Dus eigenlijk moet ik altijd geduldig op hààr wachten tot de loslooptijd om is :roll: En met veel geduld, want in het begin was ze best bang. De stapjes die ze ondertussen vooruit heeft gezet, wil ik zeker niet verpesten.
Ze komt bijna altijd als één van de eersten aan het deurtje kijken en me begroeten, ook al is het nog wat wantrouwig. Dat merk je omdat ze toch snel schrikt van een beweging of geluid dat je maakt. Tocht worden je vingers grondig onderzocht en besnuffeld.

Foto's
Volgen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/