http://ratopia.be/forum/

CASTRAAT Piaf, argente vrouw, °10/'18 (PETER: RIK)
http://ratopia.be/forum/viewtopic.php?f=15&t=5511
Pagina 1 van 1

Auteur:  RYP Iris [ 07 maart 2019, 11:19 ]
Berichttitel:  CASTRAAT Piaf, argente vrouw, °10/'18 (PETER: RIK)

Piaf woont samen met 9 andere dames in Tielt.

Achtergrond
Op 11/1/19 werden er door ons team 260 dieren opgehaald van bij een Franse broodfokker. De eigenaar werd gearresteerd en dit maakte dat alle dieren dringend opvang nodig hadden. Meer info vind je bij de berichtgeving op onze facebookpagina of via mail.

Medische achtergrond
Piaf werd preventief gesteriliseerd kort na binnenkomst. De operatie is goed verlopen en de wonde is intussen netjes genezen.

1e week mei
Piaf heeft een keelabces ontwikkeld en is geopereerd. Alles is vlot verlopen, maar een korst is natuurlijk zeer fijn om aan te prutsen. Ze is dus nog genezende.

Beschrijving
Dit meisje is een heerlijk actief dametje. Ze is wat nerveus, maar de voorbije weken is er al vooruitgang geboekt. Zij was één van de laatsten die een snoepje of stukje groente wilde nemen uit mijn handen aan het deurtje van de kooi. Nu doet ze dat dus wel :pom: Ze gebruikt de ruimte van de Royal Suite volledig, ze is altijd wel op een ander plekje te vinden. Tijdens de loslooptijd is ze ook lekker onderzoekend. Het heeft wel lang geduurd eer ze de kooi uit durfde. Ik vermoed dat wanneer ze geadopteerd wordt, ze opnieuw wat extra tijd zal nodig hebben om in een nieuwe omgeving die stap weer te kunnen zetten, maar ik zie dat zeker goedkomen mits wat geduld (en lekkere groentjes en fruit :whistle: )

Foto's
Volgen.

Auteur:  Hjördis [ 03 jul 2019, 16:59 ]
Berichttitel:  Re: CASTRAAT Piaf, argente vrouw, °10/'18 (PETER: RIK)

Rik is nu peter van Piaf! :pom:

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/