http://ratopia.be/forum/

CASTRAAT Noire, wit roodoog vrouw, 10/'18
http://ratopia.be/forum/viewtopic.php?f=111&t=5510
Pagina 1 van 1

Auteur:  RYP Iris [ 07 maart 2019, 11:15 ]
Berichttitel:  CASTRAAT Noire, wit roodoog vrouw, 10/'18

Noire woont samen met 9 andere dames in Tielt.

Achtergrond
Op 11/1/19 werden er door ons team 260 dieren opgehaald van bij een Franse broodfokker. De eigenaar werd gearresteerd en dit maakte dat alle dieren dringend opvang nodig hadden. Meer info vind je bij de berichtgeving op onze facebookpagina of via mail.

Medische achtergrond
Noire werd preventief gesteriliseerd kort na binnenkomst. De operatie is goed verlopen en de wonde is intussen netjes genezen.

Beschrijving
Noire is niet zo'n mensgerichte dame. Ze is actief en komt wel aan het deurtje, maar durft te proeven. Ze ziet niet zo goed (albinisme) en dat zal hier vast de reden voor zijn, wat echt boos gedraagt ze zich verder niet :rat: Met wat tijd en geduld kan ze zeker je vertrouwen winnen. Het is geen ratje geschikt voor kleine kinderen, maar desondanks verdient ze wel een geweldige thuis. Ze loopt vaak in het loopwiel en geniet ook van het loslopen in de kamer. Een fijn meisje om naar te kijken terwijl ze alles onderzoekt en ontdekt. Wanneer de loslooptijd gedaan is, laat ik haar in de buikzak wandelen en plaats ik haar zo terug in de kooi. Zo neem ik niet het risico dat ze schrikt.

Foto's
Volgen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/